Zoekmachine optimalisatie

Levert uw zoekmachine optimalisatie campagne niet het verwachte resultaat? Wilt u weten wat u kunt doen om de prestaties van uw website te verbeteren?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw SEO campagne (nog) geen succes heeft:

Er worden verkeerde doelen gesteld
Als uw website nog niet veel hoge posities heeft in de zoekmachines, dan kunt u niet verwachten van Google, dat zij uw website op de eerste resultaten pagina weergeven voor zoekwoorden met veel concurrentie. Begin dus met specifieke zoektermen en probeer uw pagina's te optimaliseren voor veel verschillende zoekwoorden met een lage concurrentie.

SEO wordt niet serieus genomen
Zoekmachine optimalisatie doet u er niet even bij. Het is een investering in uw bedrijf en moet ook zo worden behandeld. U moet tijd en moeite investeren in het optimaliseren van uw website. Bovendien is zoekmachine optimalisatie een continue proces.

Er worden verkeerde zoekwoorden gebruikt
Dit is een veelgemaakte fout. Als u de verkeerde zoekwoorden kiest, verspilt u veel tijd en geld. De beste zoekwoorden voor uw website, zijn niet altijd de zoekwoorden met de grootste zoekvolume. De beste zoekwoorden zijn ook niet de zoekwoorden waarvan � denkt dat men uw website vindt. De beste zoekwoorden, zijn de zoekwoorden die gerichte bezoekers en dus veel verkopen genereren. Het maakt niet uit of een zoekwoord duizenden zoekopdrachten heeft. Als geen van de website bezoekers die via dat zoekwoord komen iets koopt, dan levert dit zoekwoord niets op!

De website krijgt verkeerde links
Om een hoge positie in Google te bereiken, moet uw website goede backlinks hebben. Automatische links van "linkfarms" werken niet en kunnen je zelfs problemen opleveren met Google. U heeft dus goede links nodig van relevante websites.

Zoekmachine optimalisatie kan aanzienlijk bijdragen tot het succes van uw website. Het is belangrijk dat u de juiste dingen doet, in de juiste volgorde en dat u zich concentreert op de juiste elementen van optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie scan

Ekkelenkamp Websolutions kan voor u een zoekmachine optimalisatie scan uitvoeren waarbij wij gaan uitzoeken wat voor uw website en doelen de beste zoekwoorden zijn. Daarnaast scannen wij uw website op eventuele fouten en vergelijken wij de de structuur van de site met die van uw concurrenten.

U ontvangt een uitgebreid rapport met vele tips om uw website te verbeteren. Aan de hand van onze adviezen zal u website zeker betere posities in de zoekresultaten behalen en daardoor uw conversie toenemen.

Meer weten? Of direct een zoekmachine optimalisatie scan aanvragen? Neem contact met ons op.