Even snel een nieuws- of blogbericht plaatsen op je website? Zien wat jouw bezoekers zoeken binnen je site? Gewoon makkelijk je website onderhouden? En altijd iemand die je vragen kan beantwoorden?

Ons Easy4U Content Management Systeem (CMS) kan het beheer van je website een stuk aangenamer maken.....

Simpel en makkelijk te gebruiken CMS systeem

De verschillende functies die horen bij de standaard versie van Easy4U CMS zijn zo breed mogelijk gehouden. Als aanvulling is het systeem zo ontworpen dat je gemakkelijk extra modules kunt toevoegen die passen bij jouw bedrijf of instelling. Je betaalt dus nooit teveel! Ook kunnen er modules op maat ontworpen worden.

Er is geen kennis van programmeren vereist en je kunt overal ter wereld, met een computer en verbinding met het internet, je website aanpassen.

Easy4U CMS maakt websitebeheer betaalbaar

Wanneer u elke pagina afzonderlijk met de hand moet aanpassen of u laat ons die aanpassingen doen dan kunnen de kosten voor het beheren van uw website drastisch oplopen in de loop van de tijd. De prijzen van Easy4U CMS zijn inclusief domeinnaam, hosting en e-mailadressen. Als u efficiënt uw bedrijf wil presenteren op het internet is Easy4U de weg om in te slaan.

Enthousiast geworden? Lees ook eens de ervaringen van gebruikers.