Zelf uw website beheren

Een goede website maken is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig is het beheren van een website wél eenvoudig met ons gebruiksvriendelijk CMS. Hiermee heeft u volledige controle over de inhoud van uw website en kunt u zelfs bepaalde taken automatiseren.

Simpel en makkelijk te gebruiken CMS systeem

Speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven en instellingen. De verschillende functies die horen bij de standaard versie van Easy4U CMS zijn zo breed mogelijk gehouden. Als aanvulling is het systeem zo ontworpen dat u gemakkelijk extra modules kunt toevoegen die passen bij uw bedrijf of instelling.

Onze oplossing bestaat uit het invoeren van teksten in de webbrouwser in een Microsoft Word-achtige omgeving. Er is geen kennis van programmeren vereist en je kunt overal ter wereld, met een computer en verbinding met het internet, je website aanpassen.

Easy4U CMS maakt websitebeheer betaalbaar

Wanneer u elke pagina afzonderlijk met de hand moet aanpassen of u laat ons die aanpassingen doen dan kunnen de kosten voor het beheren van uw website drastisch oplopen in de loop van de tijd. Met Easy4U CMS zijn deze kosten betaalbaar en zijn inclusief domeinnaam, hosting en e-mailadressen. Als u efficiënt uw bedrijf wil presenteren op het internet is Easy4U de weg om in te slaan. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.