Je wilt een website laten maken? Wij helpen je graag!
Wij kunnen voor jou een website bouwen en je kan deze daarna zelf onderhouden met Wordpress CMS.

Jouw verhaal

Je bent ondernemer en hebt een verhaal. Het verhaal waarom jij iedere morgen vol passie uit je bed stapt. Dat verhaal willen wij graag horen. Met een heerlijke kop koffie erbij bespreken wij jouw wensen en kijken we of wij jouw verhaal tot een online succes kunnen maken.

Ontwerp van je website

Aan de hand van jouw verhaal gaan we aan de slag met het design van je website. Dit webdesign moet aansluiten op uw wensen, huisstijl maar vooral het doel van uw website. Sluit het design van uw website niet aan op het doel dan zal de conversie een stuk lager zijn en loop je aankopen of leads mis.

Geschikt voor alle apparaten

Een moderne website sluit aan op het schermformaat waarop hij bekeken wordt. Eén website voor alle apparaten maar wel geoptimaliseerd voor elk schermformaat. Dit wordt responsive webdesign genoemd.


Onderhouden van je website

Het is belangrijk dat je website wekelijks of dagelijks bijhoudt. Want wie schrijft die blijft, en dan doelen wij op de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines. Met het gebruiksvriendelijk WordPress kun je eenvoudig en snel jouw website bijwerken.

Hoger in zoekmachines

Een CMS is een belangrijke tool om een website op betere posities in zoekmachines te krijgen. Aan de hand van statistieken direct bijsturen indien dat nodig is. Wordpress heeft de tools om jouw website een goede kans te geven op een hoge positie.

Wat kost een website?

Denk niet aan wat een website kost maar wat jouw website jou gaat opleveren.
Een goede website is een investering die zich weer terugbetaalt.

Afhankelijk van je wensen is €1750 - €2250 is een goede prijsindicatie.

Daarnaast adviseren wij om ook een aanzienlijk budget te reserveren voor goede webteksten. Bij een goede website zullen content en design elkaar versterken.