Realisatie website Kia Speed Skating Academy

Niet alleen het nieuwe ijsstadion in Inzell werd vorige week geopend, ook de Kia Speed Skating Academy opende op 10 maart haar deuren.
De Kia Speed Skating Academy is een initiatief van Marnix Wieberdink van SportNavigator.nl om schaatsers uit minder welvarende landen te ondersteunen. Het internaat verzorgt naast schaatstrainingen onder leiding van Jeremy Wotherspoon, recordhouder op de 500 meter, ook lessen over voeding, materiaal en andere aspecten van het leven als topsporter.

SportNavigator.nl begeleidt 250 schaatsers afkomstig uit meer dan 29 landen en vertegenwoordigt 17 wereldkampioenen en 26 olympische medaillewinnaars waaronder Kyu-Hyuk Lee die afgelopen weekend wereldkampioen werd op de 500 meter. Door de reeds bestaande samenwerking tussen Marnix Wieberdink en George Ekkelenkamp van Ekkelenkamp Websolutions uit Hardenberg was het niet meer dan logisch dat Ekkelenkamp een website voor de academy zou maken.
De website www.kiaspeedskatingacademy.com wordt mede up-to-date gehouden door Jeremy Wotherspoon die zelf regelmatig een blog item zal schrijven over zijn nieuwe leven als hoofdcoach van de academy.